NIKON AF-P DX 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR

399.00

Osasto:

Product Description

Superteleseikkailut alkavat tällä DX-koon zoom-objektiivilla.

Monipuolisen 70–300 mm:n polttovälialueensa ja kevyen rakenteensa ansiosta tämä pitkä objektiivi on täydellinen valinta kuvaajille, jotka haluavat tutustua telekuvauksen maailmaan. Olipa tarkoituksena ottaa kauniita kuvia kaukaisista tapahtumista, ainutlaatuisia matkakuvia tai harrastajan luontokuvia, kuvaaja voi aina olla varma runsassävyisestä ja tarkasta lopputuloksesta.

Sujuva ja nopea automaattitarkennus:
Objektiivi tarkentaa nopeasti ja hiljaa, joten se soveltuu ihanteellisesti sekä videoiden kuvaamiseen että valokuvien ottamiseen. Yksinkertaistettu rakenne takaa objektiivin pienen koon, joten se on täydellinen kumppani Nikonin pienempiin DX-koon DSLR-kameroihin.

Tämä DX-koon 4,3-kertainen zoom-objektiivi on ihanteellinen työkalu sekä digitaalisiin järjestelmäkameroihin tutustumassa oleville käyttäjille että toiseksi objektiiviksi zoomausaluettaan laajentaville kuvaajille.  Toiminnan vaivattomasti lähelle tuovan monipuolisen 70–300 mm:n polttovälin (FX-koon vastaavuus: 105–450 mm) ansiosta objektiivilla voi luoda vaikuttavia sommitelmia. Sillä voi lähentää joustavasti villieläimiin tai tuoda leikkivät lapset tarpeeksi lähelle loistavien lähikuvien ottamista varten. Sujuva ja hiljainen automaattitarkennus tekee objektiivista erityisen järkevän valinnan videoita kuvattaessa.

Nikonin askelmoottori
Nikonin uusi askelmoottori takaa, että objektiivi tarkentaa nopeasti, ja hiljaisesta toiminnasta on etua videoita kuvattaessa. Kuvan ottamista varten lähennettäessä kohde voidaan tarkentaa välittömästi ja äärettömän tarkasti. Videoaineistoa kuvattaessa moottori mahdollistaa tarkennuksen tasaisen siirtämisen kohteesta toiseen lähes äänettömästi.

Laadukkaat Nikon-kuvat
Tämä DX-koon NIKKOR-objektiivi on suunniteltu hyödyntämään Nikonin digitaalisen järjestelmäkameran suurta kuvapistemäärää ja kehittynyttä kuvakennoa. Erittäin pienen hajonnan (ED) lasielementti vähentää tarkkojen kuvien väriaberraatiota sekä takaa niiden eloisat värit, terävät yksityiskohdat ja täydellisen kontrastin.

Yksinkertaistettu hallinta
Automaattitarkennuksen ja käsitarkennuksen välinen vaihto suoritetaan kameran valikosta.  Mahdollisuus muuttaa tarkennusasetuksia kameran valikossa objektiivin rungossa olevien kytkimien käytön sijaan estää asetusten muuttamisen vahingossa kuvia otettaessa.