NIKON COOLPIX A1000

429.00

Product Description

Nikon COOLPIX A1000 on pienikokoinen 16 megapikselin kätevä yleiskamera, joka sopii erinomaisesti matkakumppaniksi. Kameran vaikuttavan 35-kertaisella optisella zoomilla varustetun objektiivin polttoväli on 24–840 mm.¹ Tunnelmallisista laajakulmakuvista voi siis käden käänteessä siirtyä yksityiskohtaisiin superteleotoksiin.

Kuvien rajaus onnistuu hyvin riippumatta siitä, kuvaatko kaupunkia yövalaistuksessa vai ikuistatko näkymiä kirkkaassa päivänvalossa. Kontrastisuhteeltaan erinomainen, 1 166 000 pisteen elektroninen etsin (EVF) tuo selkeän näkyvyyden, jonka avulla sommittelu on vaivatonta. Silmätunnistin käynnistää elektronisen etsimen heti, kun kohotat kameran silmäsi eteen.

Voit tallentaa upeaa 4K/UHD-videoaineistoa jopa 30 kuvan ja Full HD -videoita jopa 60 kuvan sekuntinopeudella. Kameran sisäisen ajastettu elokuva -toiminnon avulla voi kätevästi taltioida vaikuttavia videoleikkeitä vaikkapa muuttuvista katunäkymistä tai lähestyvistä myrskypilvistä.

Suuri, kallistuva 7,6 cm:n (3 tuuman) ja 1 036 000 pisteen kosketusnäyttö käynnistyy nopeasti. Automaattitarkennuksen ja laukaisimen toimintoja voi ohjata kosketuksin, kun kuvataan reaaliaikanäkymässä. Toistotilassa voi puolestaan selata kuvia sekä lähentää ja loitontaa niitä.