NIKON D3400 + AF-P 18-55mm VR

499.00

Osasto:

Product Description

Nyt on oikea hetki. D3400-kameralla saat loistavia kuvia ja voit jakaa ne välittömästi.

D3400-kameralla laadukkaiden valokuvien kuvaaminen ja jakaminen on huolettoman helppoa. Nikonin SnapBridge¹-tuen ansiosta kameran voi liittää Bluetooth®²-yhteydellä älylaitteeseen, joten voit synkronoida valokuvat jo kuvauksen aikana. Kun tartut puhelimeen, kuvat ovat jo siellä, valmiina jaettaviksi – vaivattomasti ja ilman odottelua.

Eivätkä ne ole mitä tahansa kuvia. Suuri 24,2 megapikselin DX-koon kenno takaa erinomaisen kuvaustuloksen myös heikossa valaistuksessa ja tuottaa yhdessä NIKKOR-objektiivin kanssa taiteellisen taustasumennuksen. Opastilan avulla voit kehittää kuvaustaitojasi, ja tehokas akku varmistaa, että D3400 on aina valmis tallentamaan tärkeät hetket.

Valokuvaus edustaa vain puolta D3400-kameran mahdollisuuksista. Kun tilanne vaatii videota, voit kuvata kameran D-video-toiminnolla sujuvia ja yksityiskohtaisia Full HD ‑videoita jopa 50p:n tai 60p:n kuvataajuudella. Jatkuva automaattitarkennus pitää videoaineiston terävänä nopeissakin tilanteissa. Kameran laajan ISO-herkkyysalueen ansiosta voit helposti myös kuvata katunäkymiä yöllä tai tallentaa bileiden huippuhetket. Jos haluat dramatiikkaa, Nikonin DX-kokoisten NIKKOR-objektiivien valikoima auttaa luomaan elokuvamaisia kohtauksia, joilla voit hämmästyttää katselijat. Nopealla DX-koon kiinteäpolttovälisellä NIKKOR-objektiivilla, kuten AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G:llä, voit tuoda kohteesi esiin kauniisti sumennettua taustaa vasten. AF-P DX NIKKOR 18-55mm ‑vakio-objektiivilla kuvaat videoaineistoa käytännössä äänettömästi.