NIKON Z50 + 16-50mm

1,080.00

Product Description

Nikon Z 50 ‑kameran loistava kuvanlaatu tekee oikeutta tavalle, jolla kuvaaja näkee maailman. Nikonin suuren Z-bajonetin ansiosta kameran suureen 20,9 megapikselin DX-kuvakennoon lankeaa runsaasti valoa koko kuva-alalta. Valon myötä kuvaan tallentuu enemmän yksityiskohtia. Valokuvien ja videoiden värit ovat tavallista kirkkaampia, kuvasitpa päiväsaikaan, illalla tai yöllä. Syvä on syvempi. Terävyys on vaikuttava.

Virheettömästi tarkennetut valokuvat ja 4K-videot vain odottavat luojaansa. Hybridityyppinen automaattitarkennusjärjestelmä on nopea, täsmällinen ja sulavatoiminen. Kuvakennon automaattitarkennuspisteet kattavat noin 90 % kuva-alasta sekä vaaka- että pystysuunnassa, joten terävyys on erinomainen reunasta reunaan. Kohteet tarkentuvat nopeasti, olivatpa ne aivan keskellä kuvaa tai sen reunalla – tai vaikka liikkeessä.

Voit kuvata vapaasti päivällä, illalla ja yöllä: tämän takaavat automaattinen ISO-herkkyysalue 100–51 200 ja hämärätarkennus. Saat talteen entistä enemmän yksityiskohtia niin pimeässä kuvatuissa aamuyön kaupunkinäkymissä kuin hämärässä kuvatuissa muotokuvissakin.

Huomaamatta otetut muotokuvat ihmisistä, kissastasi tai koirastasi paranivat juuri. Silmientunnistuksen AF lukitsee tarkennuksen silmiin, joten ihmisistä on helppo saada onnistuneita muotokuvia. Eläintentunnistuksen AF toimii samoin koiria ja kissoja kuvattaessa. Tarkennus säilyy, vaikka kohde liikkuisi.

Nikon Z 50 ‑kameralla on helppo kuvata elokuvamaisia videoita. 4K/UHD-videoita voi tallentaa kuvataajuudella 30p. Hidastettua videoaineistoa voi puolestaan kuvata Full HD ‑tarkkuudella. Koska rajauskertoimeen liittyviä rajoituksia ei ole, voit hyödyntää kameran suuren DX-kuvakennon koko leveyttä. Lisäksi voit tallentaa valokuvia videokuvauksen aikana sekä luoda näyttäviä ajastettuja 4K-kuvasarjoja kamerassa.