1. Etusivu
  2.  » 
  3. Tuote
  4.  » Nikon Monarch M5

Nikon Monarch M5

375 €

Nikon Monarch M5 8×42 -kiikari edustaa päivitettyä versiota suositusta Monarch 5 -kiikarista. Päivityksiin kuuluu hieman laajempi näkökenttä ja selkeälinjaisempi muotoilu.

Eroavaisuudet Monarch 5 -kiikareihin verrattuna:

  • Hieman laajempi näkökenttä: 98m vs. 96 m (1000 metrissä)
  • Hieman laajempi näennäinen näkökenttä: 52,1° vs. 47,5°
  • Selkeälinjaisempi muotoilu

Nikon Monarch M5 8×42 -kiikarit on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja haastavia valo-olosuhteita, kuten ulkoiluun liittyviä aktiviteetteja. Kiikari tarjoaa erittäin miellyttävän käsiteltävyyden kumipäällysteisen rungon ansiosta. Kumipinnoite auttaa suojaamaan optiikkaa kolhuilta ja tarjoaa hyvän otteen myös kosteissa olosuhteissa.

Kiikarissa on jalustakierre, joka mahdollistaa sen kiinnittämisen jalustaan (adapteri tarvitaan erikseen). Vesitiiviys (1m/10min) ja huurtumattomuus varmistavat niiden soveltuvuuden eri sääolosuhteisiin ja vuodenaikoihin.

Kiikarit ovat sopivat myös silmälasien käyttäjille. Suurehkon kokoinen ja karhennettu kumipintainen tarkennuspyörä on helppo käyttää ja tarjoaa noin 450 asteen säätömahdollisuuden lähimmästä tarkennusetäisyydestä äärettömään. Säädettävät kumiset silmäsuppilot ja suuri 19,5mm silmäetäisyys tekevät oikean katselupisteen löytämisestä helppoa, olipa käyttäjällä silmälasit tai ei.

Huomioi, että jalustakiinnitystä varten tarvitaan erikseen ostettava adapteri, esimerkiksi TRA-3.